KASTAMONU / TAŞKÖPRÜ - Bekdemirekşi İlkokulu

Mrt

Bugün 12 Mart İstiklâl Marşımızın kabulünün 102. Yılını kutladık. İstiklâl Marşı ve günün anlam ve önemiyle başlayan kutlama programımız, kompozisyon, İstiklâl Marşı'nı güzel okuma ve Mehmet Âkif Ersoy'u anlatan şiirler ile devam etti. Bu güzel programı düzenleyen öğretmenlerimize ve katkıda bulunan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Bu millete, bu vatana ve bu bayrağa yaraşır bireyler olmayı öğrencilerimize telkin ediyor, böyle nesiller yetiştirmeyi niyaz ediyoruz.

Mrt

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE OKULUMUZDA KUTLAMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

AFAD ( Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı)
        "Afet ve acil durumlar ile ilgili çalışmalarda sürdürülebilir kalkınmayı esas alan risk odaklı, etkin, etkili ve güvenilir hizmet sunan uluslararası düzeyde model alınabilecek yönlendirici ve koordinatör bir kurum olmak." olan Vizyonu;
"Afetlerin gerçekleşmesinin kaçınılmaz olduğu gerçeğinden hareketle, afet zararlarını ve etkilerini azaltmayı, önlemlerini almayı amaçlayan misyonunu ile okulumuzda hem Ilkokul hem ortaokul öğrencilerimize egitim verdi.

Kas

Okulumuzda bu hafta öğrencilerimiz Barutçuoğlu AVM de güzel bir etkinlik yaptı. Öğrencilerimiz önce sinema salonunda kendileri için açılan seansta "TAY" filmini izlediler.Daha sonra kısa bir gezinin ardından yemeklerini yediler. Bu etkinlikte emeği geçen okul idaremize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

13 EKİM DÜNYA AFET RİSKLERİNİ AZALTMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA RESİM YARIŞMASI YAPILDI.DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE OKUL MÜDÜRÜMÜZ İSMAİL KORKMAZ TARAFINDAN HEDİYELERİ VERİLDİ.

Ekm

13 EKİM DÜNYA AFET RİSKLERİNİ AZALTMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI, YANGIN TÜPÜ KULLANIM VE DEPREM ANINDA YAPILMASI GEREKENLER HAKKINDA EĞİTİM VERİLMİŞTİR.