KASTAMONU / TAŞKÖPRÜ - Bekdemirekşi İlkokulu

Bekdemirekşi İlkokulu

Bekdemirekşi köyü Taşköprü / KASTAMONU
Vizyon
Sevgi, saygı,hoşgörü çemberinde; Yaratıcı,üretken, kaliteli yaşamayı felsefe edinen bireylerin oluşturduğu; Çağdaş ve iyi bir okuluz.
Misyon
Biz; Bütün öğrencilerinin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Ulaşım
Okulumuz Kastamonu İli Taşköprü ilçesine bağlıdır. Ancak şehir merkezinden Tosya yolu—Elyakut—Akdoğan—Karaş yolunu takip ederek kısa yoldan ulaşım sağlanabilmektedir. Yol asfalt olup Kastamonu´ya mesafesi 18 km dir. Okulumuz öğretmenleri ticari taksi veya özel araçları ile gelmektedir. tüm öğretmenlerimiz Kastamonuda ikamet etmektedir. Taşköprü´den okulumuza toplu taşıma aracı gelmediğinden Taşköprüden okulumuza ulaşım özel araçlarla sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuz öğretmenleri öğretmen servisi ile gelmektedir. Tüm öğretmenlerimiz Kastamonuda ikamet etmektedir.
Yerleşim Yeri
Kastamonu_Taşköprü sınırlarına yakın bir bölgede kurulmuştur. Ilgaz Dağları’ndan doğan Kızıldere Çayı´nın geçtiği Derebeysibey köyünden Alatarla köyüne kadar uzanan vadinin Ağcıkavak denilen bölgede yer alır. Kuzeyinde Alibeşe köyü, güneyinde Derebeysibey köyü, doğusunda Obrucak köyü, batısında Ortabeysibey köyü bulunur. Kastamonu´ya ve Taşköprü´ye asfalt yolu bulunmaktadır.
İl Merkezine 18 km, ilçe merkezine 33 km
67 ÖĞRENCİ
HER TÜRLÜ SOSYAL,SPORTİF VE ŞENLİKLERE OKULUMUZ KATILMAKTADIR.