KASTAMONU / TAŞKÖPRÜ - Bekdemirekşi İlkokulu

Nis

Bekdemirekşi İlkokulu-Ortaokulunda gerçekleştirilen Ramazan Bayramı bayramlaşma programı okulumuz Müdürü İsmail KORKMAZ, Öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile okul bahçesinde yapıldı.

Bayramların birlik ve beraberlik günleri olduğunu ifade eden Okul Müdürü İsmail KORKMAZ bütün çalışma arkadaşlarımızın ve öğrencilerimizin bayramını en kalbi muhabbetlerimle kutluyorum dedi. Güzel bir atmosferde geçen kutlama programına, bu nazik davete katılım sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederek daha nice güzel bayramlara ulaşmamız konusunda güzel dilek ve temennilerde bulunuldu.

Nis

Ramazan ayı vesilesiyle, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amaçlı, 04.04.2024 Perşembe günü, okul bahçemizde iftar programı düzenledik. Okul Müdürümüz, öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimizle kalabalık iftar sofrasında bir araya geldik. İftar saatinden önce okul bahçesinde toplanan öğretmen ve öğrenciler, Kuran-ı Kerim ve İlahiler eşliğinde hep birlikte iftar saati için hazırlık yaptı.

İftar programına katılım sağlayan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Bekdemirekşi İlkokulu, Bekdemirekşi Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik Ramazan ayı etkinlikleri düzenlendi. Öğrenciler, ihtiyaç sahipleri için çeşitli gıda maddelerini kolilere yerleştirerek dağıtıma hazır hale getirdiler. Daha sonra öğretmenler ve okul idaresi rehberliğinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara öğrenciler tarafından teslim edildi.

Okulumuz öğrenci ve velileri ile birlikte yardım kardeşlik sloganı ile geleneksel hale getirdiğimiz faaliyet her yıl ramazan ayında yapılmaya devam edecektir.

İLKOKULLAR ARASI İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI 1. Sİ  OKULUMUZ OLDU .

Ara

Bekdemirekşi İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri 14 Aralık 2023 tarihinde, yaşadıkları şehrin tarihsel gelişimini inceledikten sonra ilimiz şapka müzasine ziyarete gidilmiştir. Burada öğrencilerimiz için hazırladıkları hediyeleriyle birlikte öğrencilerimize sürpriz yapan polis ekiplerini gören öğrencilerimiz büyük bir mutluluk ve heyecanla müzeyi birlikte gezmişlerdir.

Ara

Okulumuzda Ortaokul öğrencileri arasında Futbol Turnuvası düzenlendi.

Ara

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerine LGS sürecine katkı sunmak ve lise hedeflerini belirlemesi için lise ziyaretleri yapılmıştır. Öğrencilerimiz Fen Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Hüma Hatun Proje İHL ve Pervaneoğlu Ali MTAL'yi ziyaret etmiştir.

Ara

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerinin LGS sürecine katkıda bulunmak amacıyla okulumuz yöneticileri ve öğretmenleri ile öğrencilerimize veli ziyaretleri yapılmaktadır. Yapılan ziyaretlerin öğrencilerimizin sınav sürecine katkıda bulunmasını dileriz.

Kas

Okulumuza müdür olarak atanan Nurettin BEKİROĞLU başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Geleceğe Nefes Cumhuriyete Nefes

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü  etkinlikleri kapsamında ilçemiz Orman İşletme Müdürlüğü Obrucak Şefliği tarafından okulumuzda ağaç dikimi etkinliği gerçekleştirilmiştir. Fidanların toprakla buluştuğu bu etkinlikte öğrencilerimiz eğlenceli kaliteli bir zaman geçirmiştir. Etkinlikte emeği geçen tüm paydaşları tebrik eder, katkıları için teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN aramızdan ayrılışının 85. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk'ün Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz birlikte izlediler.

May

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu öğrencilerimizin renkli gösterileri eşliğinde dolu dolu geçen tören programımızla yaşattık.

Öğrenci velilerimizin de misafirimiz olup sevincimize eşlik ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103. yılı kutlama programımızda okul bahçemizde eğlenceli ve göz dolduran performanslarını sergileyen öğrencilerimiz, tören sonrasında müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi.

Gösterilerde emek veren tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize bayram heyecanımıza eşlik ettikleri için teşekkür ediyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!

Mrt

Bugün 12 Mart İstiklâl Marşımızın kabulünün 102. Yılını kutladık. İstiklâl Marşı ve günün anlam ve önemiyle başlayan kutlama programımız, kompozisyon, İstiklâl Marşı'nı güzel okuma ve Mehmet Âkif Ersoy'u anlatan şiirler ile devam etti. Bu güzel programı düzenleyen öğretmenlerimize ve katkıda bulunan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Bu millete, bu vatana ve bu bayrağa yaraşır bireyler olmayı öğrencilerimize telkin ediyor, böyle nesiller yetiştirmeyi niyaz ediyoruz.

Mrt

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE OKULUMUZDA KUTLAMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ara

AFAD ( Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı)
        "Afet ve acil durumlar ile ilgili çalışmalarda sürdürülebilir kalkınmayı esas alan risk odaklı, etkin, etkili ve güvenilir hizmet sunan uluslararası düzeyde model alınabilecek yönlendirici ve koordinatör bir kurum olmak." olan Vizyonu;
"Afetlerin gerçekleşmesinin kaçınılmaz olduğu gerçeğinden hareketle, afet zararlarını ve etkilerini azaltmayı, önlemlerini almayı amaçlayan misyonunu ile okulumuzda hem Ilkokul hem ortaokul öğrencilerimize egitim verdi.